KAYSERİ / DEVELİ - Bakırdağı Süleyman İlhan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İl tarım müdürlüğünde görevli şube müdürümüzün önderliğinde okulumuz öğrencilerine seminer verildi.Seminner bitiminde her öğrencimeze bir çam ağacı ve hediye seti taktim edildi.Kıymetli şube müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

eTwinnig Tam Gaz Devam

Küçük Ellerden,Büyük Sanata.....

Ock

Dönem Sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle yaptığımız ebruli vb. çalışmalarımız.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm kademelerde 11 Eylül itibari ile başlamış olup,ö yeni gelen öğrencilerimizle birlikte eğlenceli bir şekilde İlköğretim Haftasını kutladık.Yeni öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt