KAYSERİ / DEVELİ - Bakırdağı Süleyman İlhan İmam Hatip Ortaokulu

Bakırdağı Süleyman İlhan İmam Hatip Ortaokulu

Taşçı Bucak Mah. Develi/KAYSERİ
Vizyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Misyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip, uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek, öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen, başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
ÖĞRETMEN SERVİSİ İLEVOle ULAŞIM YAPILMAKTADIR.
Okula gidiş ve okuldan ilçeye dönüşler servis ile sağlanmaktadır.
TAŞÇI BUCAK MAHALLESİ BAKIRDAĞ KÖYÜ DEVELİ/KAYSERİ
İL MERKEZİNE 74 KM,İLÇE MERKEZİNE 34 KM UZAKLIKTA.
Sportif Etkinlikler
Voleybol ve futbol sahamız mevcuttur. Kız voleybol takımımız turnuvalarda okulumuzu başarıyla temsil etmektedir.